Тук Деничка ще се прави, че може да пише :) главно за нейно собствено удоволствие

четвъртък, юли 26, 2007

Таратор

Пия си тараторче, слушам си радиоточка Стоежа
и ми дойде вдъхновението да драсна някой ред
Изключително изненадващо за мен
разни мили хораца ми напомнят, че скоро не съм писала,
което ме ласкае, че може би някой ме чете :)))
Да резюмирам малко миналата седмица
  1. Зъбчето - няма да се вади, здраво, право и кораво е, само ще ми изрежат малко от венеца, че да не се възпалява пак и да ме боли
  2. Изпитите - взех си икономическите теории, което много ме радва защото от доста време си ги влачех, но ме скъсаха по бизнес комуникации (и не само мен, а всички, които бяхме на поправка над 20 човека) Няма да се обяснявам защо и как, но не мисля, че е от некадърност от моя страна :)
  3. Гостито до Белене - Пешо бе все така мил и галантен :) както си го помня още от първи курс, оказа се, че не сме се виждали от около година, но това не ни попречи да се забавляваме много :) Пътуването ми от Свищов до Белене (има няма 20 км) не бе безпроблемно, успях да се загубя и да взема един дядо на стоп. В градчето най ми харесаха табелата ЗАТВОР и отдолу ЦЕНТЪР и 16 годишните мацки, които приличат на 30 годишни. Да не забравяме и чиниите с "логото" на АЕЦ Белене. Абе много весело си изкарах :)
  4. Търново - петък вечерта рождения ден на Мигленка, всички събрани в кухнята, смях и ядене :) какво му трбва на човек. После излязохме малко, но нямах много желание за избухвания и се прибрахме раничко. Не бях виждала Иво от 4 дена и лека по лека си изпадах в депресия и се чувахме по 10 пъти на ден. Знам че сигурно звучи много досадно и лигаво, но наистина ми е много трудно да съм далеч от него и ми липсва постояно :) В събота бе откриването на фестивала и отидохме изцяло женска формация аз, мама, стринка и Лена. Организацията пак куцаше, захарен памук, кебабчета и бира, няма къде да седнеш и откриването закъсня повече от 30 минути. Но си заслужаваше, ние изгледахме България, Аржентина, Гърция, Венецуела и Индонезия (може и да се бъркам малко). Аз се скъсах да снимам клипчета (може би тея дни ще ги кача) и като типична блондинка обърнах фотоапарата за да му сменя картата и батериите паднаха във фонтана :( На другия ден тръгнах с Невенка към Софията, по пътя събрахме двама заблудени стопаджии, които 2 дена пътували за Монтана от Разград и си забравли картата и докато си говорихме пак им пропуснахме отбивката и ги оставихме да си търсят друг превоз
  5. Отпуската - в събота с Иво заминаваме за Търново, защото мама има рожден ден тогава, в понеделник съм на изпит - Основи на правото- трябва да го взема защото иначе не е сигурно, че ще запиша 4 курс. Много ме съмнява, че ще успея защото на това право съм се явявала до сега поне 3 пъти и все се дъня. Не го разбирам и това е. И след Свищов независимо от резултата тръгваме към морето. Плана е Смокиня, Градина, Созопол и на където другаде ни щукне. Имаме палатка, шалтета и чадър. Друго мисля, че не ни трябва ;)
  6. Колата - Амбър вече си има лепенка "За да остане природата в България" :) и музичка. Систамата е малко измислена, но за сега ще ни върши работа. Купихем си 2 супер сладурски кейса за дискове - един със зайче за мен и един с две кученца за Иво и мислим да ги запълним до горе с музичка за море :))
  7. Годишнината - на 4 Август ще отпразнуваме една година от първата целувка на Градина :)))) Кога мина една година незнам, но съм много много щастлива :))