Тук Деничка ще се прави, че може да пише :) главно за нейно собствено удоволствие

вторник, април 05, 2005

zabravih

zabravih da spomena 4e se okaza, 4e kartofkite v o`6ipka sa 2.50 za moq naj-golqma iznenada i 4e s Denito 6te hodim v Islandiq da rajdame deca :P

Nirvana

V4era stanaha 11 godini ot samoubijstvoto na Kurt Cobain i nie s Els i Fox po4etohme tazi data v surcata i be6e dosta priqtno.
About a Girl
I need an easy friendI do ... with an ear to lendI do ... think you fit this shoeI do ... won't you have a clueI'll take advantage whileYou hang me out to dryBut I can't see you every night for freeI doI'm standing in your lineI do ... hope you have the timeI do ... pick a number tooI do ... keep a date with youI'll take advantage whileYou hang me out to dryBut I can't see you every night for freeI need an easy friendI do ... with an ear to lendI do ... think you fit this shoeI do ... won't you have a clueI'll take advantage whileYou hang me out to dryBut I can't see you every night (x2)For freeI do ... (x4)

job

Predi okolo polovin 4as razbrah, 4e kolejkata mi ne raboti ve4e tuk. Dosta se u4idih 4estno kzano. Sega az trqbva da vur6a nejnata rabota, no ne sum sigurna 4e 6te se spravq. Naj-strannoto e 4e nikoj ne mi kaza. Nikoj ne spomenava i ni6to za pari, a az ve4e izdi6am. Nikoj ne mi kazva ni6to, 4uvstvam se kato stol, 4estno. Staraq se da proqvqmam iniciativa i se nadqvam da byde zabelqzano. Na obed pih biri4ka i sega hi4 ne mi se raboti, no nqma kak. da se zhva6tam naj-dobr, 4e da ne si zamina i az neo4akvano.