Тук Деничка ще се прави, че може да пише :) главно за нейно собствено удоволствие

четвъртък, юли 28, 2005

разяснения

ето как една една приятелка ми обясни положението
"ami dne s6te preglasuvat izbora za ministerski syvet...Stani6ev go izbraxa,ama ako ne mu izberat kabineta 6te go duxa i idva red na NDSV da pravqt kabinet,a te 6te se orientirat kym desnite partii,koito sa tolkova razedineni i proti4vore4ivi,4e 6te stane golqm zor...ama to trqbva da mine 6toto posle idva red na DPS da pravqt pravitelstvo,a te mogat da si pozvolqt da kupqt i na papata glasa i stava zle"

политика

В автобуса хората говорят за политика, по улицата бабите, коитосе връщат от пазар говорят за политика, колегите докато пушат говорят за политика, на обяд всички говорят за политика...
Само аз ли не разбирам за какво става въпрос?

вчера

Вчера бе хубав ден. Дойдох много рано на работа, въпреки желанието ми не можах да отида да играя баскетбол. Вечрта ме закараха до спирката, псоле автобус, сега в транспорта чета "11 минути". В студентки град срещнах едни познати и те ме извикаха на кръчма. Една мацка почна веднага да ми разправя историите си докато си слагаше един тон грим по лицето. Като я гледах с перфектната и коса, нокти, little black dress се почувствах направо невзрачна. Но след това настроението ми се оправи и доста се забавлявах, макар че бе кръчма с гадна чалга. Трягнах си преди другите и отидох на нет.
Днес мама има рожден ден. Нека да ми е жива, здрава и все така прекрасна.
Довечера ще има семейно парти... няма как.
Друга хубава новина е че Ели има 4.75 по литература в СУ, което ме радва изключително много. Ще видим какво ще стане утре на журналитиката.